Weleda Cold Cream

74,50  m/Moms
149,00  m/Moms
Du sparer: 74,50
Som den eneste i Danmark tilbydes den meget populærer Cold Creme. Hvad betyder kold creme? Udtrykket lyder som kold creme koldt. I virkeligheden er disse, men for traditionelle navn for fløde opskrifter med bivoks og især høje fedtindhold, at fordelingen på huden have en kølende effekt. Selv i oldtiden, udviklede den græske læge Galen en creme, der er stamfader til kolde fløde. Hvor er så den Weleda Cold Cream af kun få alle naturlige vegetabilske olier og bivoks. Værdifuld real rosenolie giver det en delikat smag.
Model/varenr.: 2436581
Vægt: 0.050
Lager: Kun 1 stk. tilbage

Dokumenteret beskyttelse mod skadelige miljømæssige påvirkninger: den rige Weleda Cold Cream styrker lipid frakke og intenst nærer tør til meget tør hud.

Rene vegetabilske olier og bivoks værdifuld styrke bevare lipid coating og så sarte ansigtshud mod udtørring. give Weleda Cold Cream den fine duft. Huden føles blød og glat og pæn. Ved anvendelse udfolder sin blide duft af naturlige æteriske olier. Foreneligheden af den Weleda Cold Cream er dermatologisk testet.

Anvendelse:
Om morgenen efter rensning og toning, anvende jævnt og sparsomt.

Komponenter:
Vand, mandelolie, jordnøddeolie, bivoks, fedtsyreglycerid, blanding af naturlige æteriske olier, ler.

Aktive ingredienser:
Vand, oprenset, hectorit, bivoks, mandelolie, virgin, glycerol linoleat, (4R)-Mentha-1 ,8-dien, linalool, citronellol, citral, geraniol

Indeholder: 30 ML

 

 

 

 

 

 

 

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: